Türkiye Tenis Federasyonu Turnuvası birincisi Şimal Sultan Çetrez oldu

Türkiye Tenis Federasyonu Turnuvası birincisi Şimal Sultan Çetrez oldu

Türkiye Tenis Federasyonu Turnuvası birincisi Şimal Sultan Çetrez oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) sporcuları, kent genelinde düzenlenen çeşitli tenis turnuvalarında aldıkları dereceler ile takdir topluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan geleceğin kadın sporcuları, katıldıkları tenis turnuvalarında elde ettikleri çeşitli dereceler ile adlarından söz ettirdi.
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nde düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 16 Yaş Hafta Sonu Turnuvasında Büyükşehir Belediyesi GSK sporcularından Şimal Sultan Çetrez 2’nci grup birincisi oldu. Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda sporcu Emir Ekiz 2’nci grup ikinciliğini elde etti.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 12 Yaş İl Şampiyonasında ise Büyükşehir Belediyesi GSK sporcusu Defne Özkan mücadele ettiği 4’üncü grupta şampiyon olurken, Kır Çiçekleri projesi kapsamında eğitim alan tenis sporcusu Özge Atıcı 1’inci grup şampiyonu, ikiz kardeşi Bilge Atıcı ise 2’nci grup ikincisi oldu.


Spor 6.11.2021 10:30:11 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi