Türkiye yazılı topa vurmayan Enes Trabzonspor’un gönderdiği top ve formasına kavuştu

Türkiye yazılı topa vurmayan Enes Trabzonspor’un gönderdiği top ve formasına kavuştu

Türkiye yazılı topa vurmayan Enes Trabzonspor’un gönderdiği top ve formasına kavuştu

Deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde üzerine “Türkiye” yazılı topu gördüğünde tekme vurarak oynamak yerine topu eline alıp kenara koyan Enes Akpınar adlı çocuğa Trabzonspor’un gönderdiği forma ile top teslim edildi.
Çadır kentte kalan 15 yaşındaki Enes Akpınar’ın videosunu izleyen Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın talimatı ile gönderilen top, aynı zamanda güreş de yapan Enes Akpınar’a Trabzonspor forması ile birlikte teslim edildi.
Trabzonspor forması ve top ile birlikte, “Futbol bir kardeşlik oyunudur. Özellikle ezeli rakibimiz ama bundan sonra ebedi dostumuz Fenerbahçe’nin de armağanı” denilerek deprem bölgesindeki görevliler tarafından bir oyun seti de hediye edildi.
Enes Yıldırım deprem alanın dışında buldukları boşlukta top oynayan arkadaşlarını görüp yanlarına gittiğinde, topun üzerine Türkiye yazdığını görünce vurma yerine alıp kenara koymuştu.


Spor 20.02.2023 14:48:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: