Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda seçim heyecanı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda seçim heyecanı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 11'inci Genel Kurulu 1-3 Kasım tarihlerinde Manavgat'ta Titreyengöl Mega Saray Otel'de gerçekleştirilecek.

20 bin üyesi bulunan Türkiye'nin en büyük basın meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Genel Kurulu'na 150'ye yakın delege katılacak.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nin ev sahipliğindeki genel kurul, Manavgat’taki Megasaray Resort Side Hoteli’nde yapılacak.

YILMAZ KARACA; GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, genel kurul ile ilgili olarak şunları dile getirdi;

"Anadolu basınının sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. 3 yıllık dönemde pandemiye, 6 Şubat depremine, ekonomik krizlere rağmen Anadolu basınının yanında olduk. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için Türkiye’nin her bölgesinde çalışmalar yaptık. Tüm bunları yaparken kuruluş olarak her gün daha fazla gelişmeyi ve büyümeyi hedefledik. Yeni katılımlarla güçlenerek yolumuza ve mücadelemize devam edeceğiz."

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, genel kurula ev sahipliği yapan Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Hüseyin Avni Gelendost ve yönetimine teşekkür etti.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Hüseyin Avni Gelendost da Türkiye’nin dört bir yanından gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.



Yurt Dünya 2.11.2024 13:45:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen 2025'te Türkiye'de 71 bin 440 adet otomobil sattı

2

İsra Holding CEO'su Ramazanoğlu, Suriye Ortak İş Konseyleri Koordinasyon Konseyi Başkanlığına atandı

3

Tera Holding ve Barikat Siber Güvenlik çözüm ortaklarıyla bir araya geldi

4

Antalya'da sağanağın hasara yol açtığı Kumluca'da tespit çalışmaları başladı

5

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sağanak etkili oldu

6

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 20. "İyilik Gemisi" Mersin Limanı'ndan uğurlandı

7

Marmarabirlik üreticilere 860 milyon liralık ödeme yapacak

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkisini sürdürüyor

9

Burdur'da evde çıkan yangında 1 kişi yaralandı

10

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, 2025'i değerlendirdi, 2026 öngörülerini açıkladı