Türkiye’den dünyaya erkek iç giyim ürünleri ihraç ediyor

Türkiye’den dünyaya erkek iç giyim ürünleri ihraç ediyor

Türkiye’den dünyaya erkek iç giyim ürünleri ihraç ediyor

İSTANBUL - Anthony Jackson, konfor ve hijyen sunan kaliteli ürünleri ile Türkiye'yi dünya iç giyim pazarında da temsil ediyor.

Amazon açıklamasına göre, günümüzde modadaki trendler, bireylerin kendi tarzlarına hitap eden çeşitli stillerin ve ürünlerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Sağladıkları konfor ve hijyen nedeniyle erkek iç çamaşırlarına yönelik küresel talep de istikrarlı bir şekilde artıyor. Tekstil ve hazır giyim sektörünün dünyadaki önemli üreticilerinden olan Türkiye’deki oyuncular da konfor, dayanıklılık ve modaya uygun tasarımları bir araya getiren yüksek kaliteli iç çamaşırlarla önemli başarılara imza atıyor.

Kuruluşunun üzerinden sadece üç yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Anthony Jackson da bugün Türkiye’den dünyaya erkek iç çamaşır ihraç eden önemli bir markaya dönüştü. İşe ilk olarak boxer şort üretmekle başlayan marka bugün geldiği noktada yine kendi üretimi olan çorap ve atletleri e-ticaretin de gücünü arkasına alarak ABD, Kanada, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti’ne ihraç ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anthony Jackson Kurucusu Edip Duran, tekstil sektöründe aile şirketleri ile ilk olarak dış pazardaki markaların üreticisi konumunda bulunduklarını ve üretimini yaptıkları markaların marka değerlerinin e-ticaretin de yükselişi ile gün geçtikçe nasıl arttığını gözlemleme fırsat bulduklarını aktardı.

- "Yelpazemizi genişletmeye ve müşterilerimize en iyi deneyimi sağlamaya çalışıyoruz"

2020'de de kendi markalarını kurup hem iç pazarda hem de Türkiye’yi dünya pazarında temsil edecek Anthony Jackson markasını kurduklarını belirten Duran, "Biz bir aile şirketiyiz, enerjisi bol ve geniş bir aileyiz. Yenilikçi ürünler üzerinde hep birlikte çalışıyor ve benzersiz bir müşteri deneyimi yaşatmak istiyoruz. İşe ilk olarak boxer şort üreterek başladık, ardından ürün gruplarımıza çorap ve atletleri ekledik. Her geçen gün ürün yelpazemizi genişletmeye ve müşterilerimize en iyi deneyimi sağlamaya çalışıyoruz. Erkek iç giyim ürünlerinin günlük bir ihtiyaç olmanın ötesinde, ekonomik büyümeyi ve iş fırsatlarını artırarak Türkiye'nin küresel pazardaki varlığını daha da güçlendirmesinde önemli bir rol oynayabileceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Duran, Amazon.com.tr’de satışa başladıktan sonra sunduğu avantajlar nedeniyle Amazon Lojistik kullanmaya karar verdiklerini bildirerek, "Amazon Lojistiğin bize en büyük artısı depolama, aynı gün veya ertesi gün teslimat ve 7/24 müşteri desteği oldu. Amazon Lojistik sayesinde iş yükümüz ve maliyetlerimizde ciddi bir düşüş yaşandı. Bu sayede işimize daha çok vakit ayırabiliyor ve büyüme stratejimize odaklanabiliyoruz. Bilinirliğimizi artırmak için de sponsorlu reklamları kullanıyoruz. Bu sayede hem daha çok insana ulaşabiliyor hem de markamızı daha fazla görünür kılıp satışlarımızı artırıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



Ekonomi 1.11.2023 15:11:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı