Türkiye’nin konuştuğu Bursa filmi

Türkiye’nin konuştuğu Bursa filmi

Türkiye’nin konuştuğu Bursa filmi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin özellikle doğa ile baş başa kalmak, yürüyüş, kamp, motokros, yamaç paraşütü, off road tutkunlarını hedef aldığı yeni tanıtım filmi büyük beğeni topladı.

#KendiniKeşfet #YaşaMustafakemalpaşa ve #CometoMustafakemalpaşa hastagları yoğun ilgi nedeniyle uzun süre Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.
“Bir şehirde Türkiye’nin tüm güzellikleri” sloganı ile Mustafakemalpaşa’nın doğal ve tarihi değerlerini tanıtmak için çalışma başlatan Başkan Mehmet Kanar’ın hedefinde bu kez ilçenin tarımsal ürünleri ve yöresel lezzetleri yerine özellikle pandemi sonrası bir sırt çantası ile kendisini doğaya teslim eden plaza çalışanları ve gençler vardı.
“Hem çok yakınız, hem de çok güzeliz”
Doğa tutkunlarının bir solukta kendilerini Mustafakemalpaşa’nın eşsiz güzelliklerine teslim edeceğini açıklayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Gerçekten de Mustafakemalpaşa’mız ayrıcalıklı güzelliklere ve değerlere sahip. Başta Bursa’mız olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Manisa ve İzmir gibi büyükşehirlere hem çok yakınız hem de çok güzeliz. Bekleriz.” şeklinde konuştu.


Güncel 28.07.2021 13:25:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

2

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

3

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

4

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

5

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenler anıldı

6

Kahramanmaraş'ta depremlerin üçüncü yılında mezarlık ziyaretleri geceden başladı

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

8

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

9

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi