Türkiye’nin yerli otomobili Togg Şile’yi fethetti

Türkiye’nin yerli otomobili Togg Şile’yi fethetti

Türkiye’nin yerli otomobili Togg Şile’yi fethetti

Şile Belediyesi, yerli ve milli otomobil Togg’u filosuna katmanın gururunu yaşıyor. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Togg’un direksiyonuna geçerek, şehir turuna çıktı ve vatandaşlarla birlikte unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Başkan Ocaklı; “Kullanırken büyük gurur duyuyoruz”
Başkan Ocaklı, "Yerli ve Milli Otomobilimiz Togg memleketimize, belediyemize, Şile’mize hayırlı olsun. Bu araç sizin aracınız, gururluyuz ve milli değerlerimize sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Böylesine güzel eserleri milletimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Togg’a ilgi büyük
Şile Belediyesi’nin yerli ve milli otomobili Togg’u filosuna katması, ilçenin gururu haline geldi. Togg’a ilgi yoğun olurken aracı yakından görmek ve deneyimlemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle gençlerin ve çocukların gösterdikleri ilgi fotoğraflara da yansıdı.


Eğitim 18.05.2023 16:28:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

2

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

3

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

4

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

5

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

6

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

7

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

8

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

9

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

10

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları