Turnuvaya Belediye Kütahyaspor damgası

Turnuvaya Belediye Kütahyaspor damgası

Turnuvaya Belediye Kütahyaspor damgası

Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Konyaspor, Altay ve Bursaspor gibi büyük takımların katıldığı, Uluslararası Hendek Cup Tayfur Havutcu Futbol Turnuvası’nda üçüncü olan Belediye Kütahyaspor U-14 takımı kupayı Belediye Başkanı Alim Işık’a takdim etti.
Belediye Kütahyaspor’un geleceği konumunda olan U 14 takımı Hendek Cup Tayfur Havutcu Futbol Turnuvasına damga vurdu. Süper ligin ve TFF 1. Ligin alt yapı noktasında önemli takımlarının da yer aldığı turnuvada Belediye Kütahyaspor U-14 takımı üçüncü oldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret eden U 14 takımı ve idarecileri kazandıkları kupayı Başkan Işık’a takdim ettiler.
Takıma başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Işık, Belediye Kütahyaspor’un geleceği olan genç oyuncuların desteklenmesinde belediye olarak üzerlerine düşen her görevi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.


Spor 30.06.2022 09:14:01 0

İlginizi Çekebilir

1

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

2

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

3

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

4

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

5

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

6

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

7

İskenderun'da araç kiralama firmaları denetlendi

8

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

9

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

10

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı