Tuşba Belediyesinden kadınlara özel Kadir Gecesi programı

Tuşba Belediyesinden kadınlara özel Kadir Gecesi programı

Tuşba Belediyesinden kadınlara özel Kadir Gecesi programı

Van’ın Tuşba Belediyesi, bin aydan daha hayırlı olan mübarek ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kadınlara özel Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Tuşba Toplum Yaşam Merkezinde ‘Kadir Gecesi’ nedeniyle düzenlenen programa çok sayıda kadın katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu, dualar edildi. Kadınlar tarafından okunan hatimler, Yasin-i Şerifler bağışlanarak dualar edildi. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olan bu gece için düzenlenen programda bir araya gelen kadınlar Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte yaşadılar.
Tuşba Belediyesi tarafından açılan kursların hocaları, kadınlara Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olarak anılan ve Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin fazileti hakkında bilgiler verdiler. Hocaların samimi sohbeti kadınlar tarafından ilgi ile dinlenirken, erbane ve ud eşliğinde söylenen ilahi ve kasideler ise programa ayrı bir renk kattı. Programın sonunda belediye çalışanları kadınlara kandil şekeri dağıtırken, çocuklara ise çeşitli ikramlarda bulundular.


Güncel 17.04.2023 15:06:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'daki "Yayladağı Gümrük Kapısı Genişleme ve Modernizasyon Projesi" devam ediyor

2

Anavarza Bal'dan arı popülasyonundaki azalmaya karşı kurumsal adım

3

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

4

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında programlar düzenlendi

5

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda gözaltına alınan 7 kişinin işlemleri sürüyor

6

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

7

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

8

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

9

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

10

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi