Tuşba Belediyesinden ‘Uluslararası Kıyı Temizleme Günü’ etkinliği

Tuşba Belediyesinden ‘Uluslararası Kıyı Temizleme Günü’ etkinliği

Tuşba Belediyesinden ‘Uluslararası Kıyı Temizleme Günü’ etkinliği

Van’ın Tuşba Belediyesi, her yıl eylül ayının üçüncü cumartesi günü düzenlenen ‘Uluslararası Kıyı Temizliği Günü’ dolayısıyla Van Gölü sahilinde çevre temizliği yaptı.
Tuşba Belediyesi, Van Gölü Aktivistleri Derneği ile ortaklaşa ‘Uluslararası Kıyı Temizleme Günü’ etkinlikleri çerçevesinde Çakırbey Mahallesi’ndeki Van Gölü sahillinde temizlik çalışması yaptı. Belediye çalışanları, aktivistler ve toplumun farklı kesimlerinden oluşan yoğun bir katılımla düzenlenen etkinlikte, Van Gölü sahilinde rastgele etrafa atılan çöpler tek tek toplandı.
Belediye Başkanı Salih Akman’ın direktifleri ile doğa için farkındalık oluşturmak adına güzel bir etkinliğe imza atan Tuşba Belediyesi çalışanları ve Van Gölü Aktivistleri Derneği üyeleri, topladıkları şişe, poşet ve diğer atıkları poşetlere doldurarak çöp toplama merkezine gönderdi.
Yapılan kıyı temizliğinin ardında Tuşba Belediyesi çalışanları tarafından katılımcılara yemek ikramı yapıldı.


Güncel 17.09.2022 17:26:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu