TÜSOYAD Başkanı Nazlı’dan fiyatlarda oynama yapan marketlere tepki

TÜSOYAD Başkanı Nazlı’dan fiyatlarda oynama yapan marketlere tepki

TÜSOYAD Başkanı Nazlı’dan fiyatlarda oynama yapan marketlere tepki

Kütahya’da, Tüketici Sorunları Yardım Derneği (TÜSOYAD) Genel Başkanı Ali İhsan Nazlı, fiyatlarda oynama yapan marketlere tepki göstererek, "Geçen sene döviz yükseltisi gerekçe idi, peki şimdilerde ki gerekçenizin ne olduğunu açıklayın" dedi.
TÜSOYAD Genel Başkanı Ali İhsan Nazlı, Türkiye’de keyfi olarak ve bazı girdileri bahane edip kafalarına göre fiyatlarda oynama yapan marketlerin bu tutumlarını engellemesi açısından Türkiye genelinde boykot çağrısı yaptı. Nazlı, “Halkın alım gücünü göz önünde bulundurmadan ve dövizi bahane edip fiyatları yükseltenlere sormak lazım. Geçen sene döviz yükseltisi gerekçe idi, peki şimdilerde ki gerekçenizin ne olduğunu açıklayın. Tüketici Sorunları Yardım Derneği olarak tüm Türkiye’de mecbur kalmadığımız ve ihtiyaçlarımız haricinde marketlerden alış veriş yapmayalım. Tüketicimizi marketleri boykota davet ediyoruz. Asgari ücretle geçinen halkı hiçe sayanları bizlerinde cezalandırması için bizlerinde her duyarlı vatandaş gibi tepkimizi ortaya koyalım” dedi.


Güncel 28.01.2021 20:42:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı