Tütüncü'den AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları'na ziyaret

Tütüncü

Tütüncü'den AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları'na ziyaret

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Ali Bayram Doğan'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, AK Partili gençlerle il başkanlığının toplantı salonunda bir araya gelen Tütüncü, hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti'nin kurulduğu yıllarda, kendisinin de gençlik kollarının kurucu il başkanı olduğunu ve 2005-2009 yılları arasında iki dönem AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, AK Parti'nin siyasete getirdiği en önemli yeniliklerden birisinin de gençlere siyasette alan açması olduğunu vurguladı.

Siyasetin ilk adımını gençlik kollarında atmanın önemine değinen Tütüncü, "Vatandaşı, sokağı iyi tanımak siyaset pratiğinizi güçlendiren bir olgudur. Siyasetin nabzı sokakta atar. Bir hedef doğrultusunda topluma bir gelecek projeksiyonu çizebilmek için bir çabanın, bir gayretin içerisinde olmak genç beyefendilere, genç hanımefendilere çok yakışan bir iş. Sizlerde siyaset yolculuğunuzu burada şekillendireceksiniz. Her şeyden önce kocaman hayaller kurmaktan asla korkmayın. Her zaman sevginin, saygının peşinden koşun. Herkese sevgi ve saygıyla hitap edin." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin ülkesine ve milletine büyük bir aşkla hizmet ettiğini dile getiren Tütüncü, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceklerini kaydetti.

​​​​​​​



Yurt Dünya 5.03.2021 12:40:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 6 ton kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

2

Antalya'da derede erkek cesedi bulundu

3

Adana'da refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Antalya'da seyir halindeki midibüste çıkan yangın söndürüldü

5

Türk Kızılayından Hatay'da depremzede çocuklara yönelik 23 Nisan etkinliği

6

Mersin'de balıkçılar deniz kaplumbağaları konusunda bilinçlendiriliyor

7

Hatay'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

İskenderun Körfezi'nde ürün tankeri gemisi kalkış esnasında karaya oturdu

9

Hatay'da aydınlatma direğine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

10

Belen Kaymakamı Yılmaz, muhtarlarla buluştu