’Tuzağa düşürülerek öldürülme’ olayıyla ilgili 6 şüpheli adliyede

’Tuzağa düşürülerek öldürülme’ olayıyla ilgili 6 şüpheli adliyede

’Tuzağa düşürülerek öldürülme’ olayıyla ilgili 6 şüpheli adliyede

Samsun’da 26 yaşındaki gencin ’tuzağa düşürülerek öldürülmesi’ olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı AFAD Kavşağı’nda bir hafta önce saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşı tarafından araçla olay yerine götürülerek burada araçtan inince silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşındaki Yasin Yıldırım, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir gün sonra hayatını kaybetti.
Polis yaptığı araştırma sonucu silahlı cinayetin şüphelilerini 3 gün önce Bafra ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan, aralarında aracıyla Yasin Yıldırım’ı olay yerine götürenin de bulunduğu 6 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.


Yurt Dünya 7.02.2022 13:14:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

2

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

3

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

4

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

5

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

6

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

7

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

8

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

9

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

10

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı