Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Tuzla’da kentsel dönüşümü tamamlamaya niyetliyiz”

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Tuzla’da kentsel dönüşümü tamamlamaya niyetliyiz”

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Tuzla’da kentsel dönüşümü tamamlamaya niyetliyiz”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, göreve geldiği 2009 yılından itibaren Tuzla’nın depreme dayanıklı bir ilçe olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Yazıcı, “Cumhurbaşkanımızın açıkladığı kentsel dönüşüm destekleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın çalışmalarıyla Tuzla’da kentsel dönüşümü tamamlamaya niyetliyiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve geldiği 2009 yılından itibaren Tuzla’nın depreme dayanıklı bir ilçe olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tuzla’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve kentsel dönüşüm çalışmalarında büyük bir kolaylık getiren ‘Yarısı Bizden’ kampanyası ile hızlandı. Tuzla’da bugüne kadar bin 870 binada 8 bin 665 bağımsız bölümde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirildi. Ayrıca 60 sitenin dönüşümü de tamamlandı. 40’dan fazla site ile de birebir görüşmeler devam ediyor. Başkan Yazıcı, ‘Yarısı Bizden’ kampanyasından yararlanmak isteyen sitelerin hak sahipleri ile 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda da görüşmeler gerçekleştirdi.

“Tuzla’da dönüşüm sorununu inşallah bitiriyoruz”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı kentsel dönüşüm destekleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın çalışmalarıyla Tuzla’da kentsel dönüşümü tamamlamaya niyetliyiz. Vatandaşımız Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ’Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden’ kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. Tuzla’da dönüşüm sorununu inşallah bitiriyoruz” dedi.


Politika 2.05.2023 19:12:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı