Tuzla’da ormanlık alanlar havadan ve karadan gözetim altında

Tuzla’da ormanlık alanlar havadan ve karadan gözetim altında

Tuzla’da ormanlık alanlar havadan ve karadan gözetim altında

Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan yangın felaketlerinin ardından Tuzla’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri 24 saat denetimlerini hem havadan hem de karadan sürdürüyor.
Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan orman yangınlarının ardından Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, 24 saat boyunca denetimlerini sürdürüyor. İstanbul’un en büyük ormanlık alanlarına sahip ilçelerinden olan Tuzla’da, tüm ormanlık alanlar, 24 saat boyunca karadan denetleniyor. Ekipler aynı zamanda drone görüntüleri ile havadan kontrol sağlayarak olası yangın ihtimaline karşı tedbirleri sıkı tutuyor. Ayrıca ormanlık alanların girişlerine, “Ormanlık alanlara girişler yasaklanmıştır” yazılı bilgilendirme afişleri de asıldı.
“7 gün 24 saat ormanlık alanlarda dolaşıyoruz”
Tuzla’da yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Memuru Bilal Topal, “Valiliğimizin aldığı kararlar doğrultusunda ormanlarımıza giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Biz de bu sebepten dolayı Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte orman alanların giriş ve çıkışların kapattık. 7 gün 24 saat ormanlık alanlarda dolaşıyoruz. Gerekli tedbirleri aldık” dedi.


Güncel 5.08.2021 12:00:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

2

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

3

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

4

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

5

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

6

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

7

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

8

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

9

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

10

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi