Üçevler Mahallesi kapalı pazar yerine kavuşacak

Üçevler Mahallesi kapalı pazar yerine kavuşacak

Üçevler Mahallesi kapalı pazar yerine kavuşacak

Nilüfer Belediyesi ile Bursa Yaymacılar Odası ve Bursa Seyyar Pazarcılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Üçevler Mahallesi’ndeki pazar yeri yenileniyor. Mahalleye kazandırılacak kapalı pazar alanının temeli, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in katılımı ile atıldı.
Nilüfer’deki pazaryerlerini kapalı hale getirerek dört mevsim daha konforlu koşullarda vatandaşın hizmetine sunan Nilüfer Belediyesi, en son Fethiye pazaryerini kapalı hale getirip hizmete açtıktan sonra şimdi de Üçevler Pazaryerini yeniliyor.
Nilüfer Belediyesi ile Bursa Yaymacılar Odası ve Bursa Seyyar Pazarcılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, belediyeye ait alanda yeni kapalı pazaryeri,
Yaymacılar ve Seyyar Pazarcılar Odası tarafından inşa edilecek.
Yeni pazaryerinin temeli Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Yaymacılar Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu ile Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu’nun katılımıyla atıldı.
Pandemi kurallarına uyularak yapılan ve az sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkan Turgay Erdem, Nilüfer’in bütün pazar yerlerini modern hale getirmek istediklerini söyledi. Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu da Nilüfer’de 30 pazar yeri bulunduğunu, bunların 8 tanesinin kapalı pazaryeri olduğunu belirterek “Amacımız hepsinin kapalı hale getirilmesi. Nilüfer Belediyesi ile birlikte zamanla bütün pazar yerlerini kapalı hale getirmek amacındayız” dedi.
Temeli atılan Üçevler Mahallesi pazar yerinin alt katında tuvaletler, çocuk emzirme odası, kafeterya ve giyim pazarı için giyinme kabinleri olacak. Pazar yerinin kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.


Güncel 21.04.2021 13:43:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi