UCİM Ağrı gönüllüleri bir araya geldi

UCİM Ağrı gönüllüleri bir araya geldi

UCİM Ağrı gönüllüleri bir araya geldi

UCİM Ağrı gönülleri düzenledikleri kahvaltı ile bir araya gelerek çocuk istismarına yönelik yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.
Pandemi nedeniyle online yürüttükleri çalışmaları düzenledikleri kahvaltı programına taşıyan UCİM Ağrı ekibi, daha önce yaptıkları ve bundan sonra yapmayı planladıkları faaliyetlerin planlanması noktasında bilgi alışverişinde bulundu.
UCİM Ağrı İl Sorumlusu Yusuf Yıldırım, ekip arkadaşlarıyla beraber çocuklar için mücadelelerine devam edeceklerini söyleyerek, “ Bugün düzenlediğimiz program ile ekip arkadaşlarımızla bir araya gelip hem hasret giderdik hem de yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Çocuk istismarının olmadığı bir dünyaya kavuşana kadar Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösteren UCİM ekipleri gibi bizlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.


Güncel 6.03.2021 14:25:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı