Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Rize’de çocuklar için düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Rize Belediyesi tarafından Portakallık Mahallesi sahil alanında uçurtma şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenliğe katılan çocuklar aileleriyle beraber uçurtmalarını gökyüzüne çıkarmayı denediler. Gökyüzüne çıkarılan uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi. Bazı çocuklar uçurtmalarını uçurmayı başarsa da bazıları ise uçurtmalarını gökyüzüne çıkaramadılar. Düzenlenen bu etkinlikte çocukların eğlencesi yüzlerinden okundu.
Uçurtma şenliğinde uçurtmasını gökyüzüne çıkaran Yunus Emre Yılmaz, “Uçurmada iyiyim, uçuracağımı düşünüyorum. Kazanacağımı düşünüyorum. Babam öğretti” diye konuştu.
Yapılan şenliğin güzel olduğunu çocuklarının eğlendiğini ifade eden Yunus Yılmaz, “Güzel bir etkinlik, çocuklar cidden çok eğlendi. Oğlum cidden çok iddialı, bakalım iyi olan kazansın” dedi.
Uçurtma şenliklerinde çok eğlendiklerini söyleyen Eymen Şişman, “Bugün uçurtma şenliğinde uçurtma uçuruyoruz ama iyi uçuramıyoruz her zaman yere düşüyor. Gökyüzünde çok uçurtma olduğu için uçurtmalarımızın ipleri birbirine dolanıp takılıyorlar. Burada çok güzel eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 21.05.2023 12:16:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı