Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Rize’de çocuklar için düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Rize Belediyesi tarafından Portakallık Mahallesi sahil alanında uçurtma şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenliğe katılan çocuklar aileleriyle beraber uçurtmalarını gökyüzüne çıkarmayı denediler. Gökyüzüne çıkarılan uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi. Bazı çocuklar uçurtmalarını uçurmayı başarsa da bazıları ise uçurtmalarını gökyüzüne çıkaramadılar. Düzenlenen bu etkinlikte çocukların eğlencesi yüzlerinden okundu.
Uçurtma şenliğinde uçurtmasını gökyüzüne çıkaran Yunus Emre Yılmaz, “Uçurmada iyiyim, uçuracağımı düşünüyorum. Kazanacağımı düşünüyorum. Babam öğretti” diye konuştu.
Yapılan şenliğin güzel olduğunu çocuklarının eğlendiğini ifade eden Yunus Yılmaz, “Güzel bir etkinlik, çocuklar cidden çok eğlendi. Oğlum cidden çok iddialı, bakalım iyi olan kazansın” dedi.
Uçurtma şenliklerinde çok eğlendiklerini söyleyen Eymen Şişman, “Bugün uçurtma şenliğinde uçurtma uçuruyoruz ama iyi uçuramıyoruz her zaman yere düşüyor. Gökyüzünde çok uçurtma olduğu için uçurtmalarımızın ipleri birbirine dolanıp takılıyorlar. Burada çok güzel eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 21.05.2023 12:16:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı