Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız"

Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım:

Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi 2’nci turu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nı desteklediklerini belirten Yıldırım, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda, 2023 süper güç Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak, milli kazanımlarımız sürecek; milli ülkülerimiz gerçekleşerek Türk dünyasının birliği sağlanacak ve belini kırdığımız PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle etkin mücadelemiz amansız devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı’nı eleştiren Yıldırım, "Cumhur İttifakı, Batı’nın aleni itirazına rağmen Doğu Akdeniz’de, Suriye’de, Irak’ta, Azerbaycan’da, Libya’da ve Kıbrıs’ta kuşatmayı yarmış, fiili Türk gücünü oluşturmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı güç birliği, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Zillet İttifakı’nın HDP, PKK, FETÖ ve diğer teröristlerle olan birlikteliğine Türk milleti ve gençliği gerekli cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vermiştir. Kılıçdaroğlu ilk turda Selahattin Demirtaş’a özgürlük derken 2. turda sahte milliyetçilik söylemleriyle ikiyüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur. Kandil’deki teröristlerin videolarda yalvararak oy istediği Kılıçdaroğlu yenilmeye mahkumdur” ifadelerine yer verdi.
Ülkü Ocaklarının adayının belli olduğunu söyleyen Yıldırım, "Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması Ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir. Bu vesileyle milli ülküler etrafında kenetlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan tüm gençlerimizi 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında Lider Ülke Türkiye Vizyonuna sahip çıkmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Politika 24.05.2023 19:09:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı