Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ali Erat Göz Yaşları Arasında Toprağa verildi.

Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ali Erat Göz Yaşları Arasında Toprağa verildi.

Osmaniye’de MHP’nin kurucusu ,Ülkücü Hareketin öncüsü, Osmaniye ve Zorkun sevdalısı , Osmaniye’nin 150 yıllık Tarihine ışık tutan Yazar ALİ ERAT, 85 yaşında yaşama veda etti.

Osmaniye’de  MHP’nin  kurucusu ,Ülkücü Hareketin  öncüsü, Osmaniye ve Zorkun sevdalısı , Osmaniye’nin 150 yıllık  Tarihine ışık tutan  Yazar  ALİ ERAT, 85 yaşında yaşama veda etti. 
Cenaze törenine Vali Dr. Erdinç YILMAZ  ,  MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet,  TBMM Başkan Müşaviri  Doç. Dr. Şeref İBA, Osmaniye Belediye  Başkan Yardımcıları, Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Bulut, MHP Eski İl Başkanı Fahri Kuyulu, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak,Belediye Meclis üyeleri, MHP İl  ve MHP Merkez  İlçe Teşkilatı yöneticileri ile diğer siyasi parti temsilcileri  ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri  katıldı.
Osmaniye’nin  kanaat önderlerinden, Ülkücü Hareketin  gönüllü neferi ve temel taşı olan  Ali ERAT,  Osmaniye’nin il olması  konusunda da kurduğu Osmaniye’yi il yaptırma derneği ile  de kentimizin il olmasına öncülük  ve rehberlik eden  kararlı  ve  güzel  bir insandı. 
Araştırmacı Yazar Serbest Muhasebeci- Mali Müşavir  Ali ERAT’ın  cenazesi, Esenevler mahallesindeki evinden alınarak Bahçeli Camiine getirildi. İkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Osmaniye  Asri Mezarlığında  ailesi, yakınları, Kamu  kurum , Siyasi parti ve  sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile  Fatihalar eşliğinde  toprağa verildi.
Biz de basın olarak  4 çocuk babası merhum Ali Erat’a  Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına  ve Ülkücü Camiaya başsağlığı diliyoruz.



Osmaniye 13.06.2024 23:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremlerden etkilenen Hatay, Adana ve Osmaniye'de mezarlıklar ziyaret edildi

2

Osmaniye'de depremlerde hasar alan ve restorasyonu tamamlanan cami ibadete açıldı

3

Güvenlik görevlisi kaza kurbanı oldu

4

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de öğrenciler karnelerini aldı

5

Osmaniye'den giden ve gelen Hakim ve Savcıların Tam Listesi

6

Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ali Erat Göz Yaşları Arasında Toprağa verildi.

7

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası açıldı

8

Osmaniye’de kaza:1 ölü

9

Osmaniye'de çayda balık ölümleri üzerine inceleme başlatıldı

10

Adem Demir YRP’den İstifa Etti