Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, 7 Ocak'ta yapılacak

Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, 7 Ocak

Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, 7 Ocak'ta yapılacak

ADANA - Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, 7 Ocak Pazar günü koşulacak.

Adana Büyükşehir Belediyesince organize edilen yarı maraton, "Koşa koşa yarınlara" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Çocuk, 10 kilometre, 21 kilometre ve halk koşularının yapılacağı organizasyonda 2 bin 672 sporcu koşacak.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenenlere destek olmak için Fransa'dan yola çıkan ve Adana'ya ulaşan Claude Cazes de koşuda yer alacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında yarı maratonla ilgili bilgi verdi.

Organizasyonun kentin tanıtımına büyük katkı sunduğunu belirten Karalar, yarı maratonda 684 bin lira ödül dağıtılacağını söyledi.

Adana'nın tarım, sanayi, tarih, kültür ve sanat kenti olduğunu aktaran Karalar, şehrin güzelliklerini göstermekle ilgili çok ciddi çaba harcadıklarını ifade etti.

Toplantıya, Dünya Atletizm Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi Mehmet Can Korkmaz ve Atletizm Adana İl Temsilcisi Serdal Kadıoğlu da katıldı.



Spor 5.01.2024 18:22:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

2

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

3

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

4

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

5

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

6

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

7

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

8

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

9

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

10

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu