‘Uluslararası Medya Ödülleri’ gecesinde ödül yağacak

‘Uluslararası Medya Ödülleri’ gecesinde ödül yağacak

‘Uluslararası Medya Ödülleri’ gecesinde ödül yağacak

17 Mayıs 2022 tarihinde Gökhan Burak Gürsoy’un organizatörlüğünde gerçekleşecek ‘Duse Mimarlık Uluslararası Medya Ödülleri’ gecesinde sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isme ödül yağacak.
Daha öncesinde gerçekleştirdiği birçok başarılı ödül gecesinde adından söz ettiren Gökhan Burak Gürsoy, ses getirecek bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganı ile farkındalık oluşturabilmek amacı ile hazırlanan gecede sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok önemli isim yer alacak. 17 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ödül gecesine; Mahmut Tuncer, Aydemir Akbaş, Kadir Ezildi, Cansever, Çetin Altay, Tayfun Sav, Aleyna Dalveren, Bülent Mert, Yaşar İpek ve Ömer Faruk Bostan olmak üzere birçok isim katılım gösterecek.
Sektörlerindeki başarılarından dolayı ödül alma heyecanının yaşanacağı gecenin canlı yayını ise Youtube üzerinden yayınlanacak. Ayrıca gecede birçok büyük firmada kendi alanlarında ödüllendirilecek. Gecenin sunumu ise Oyuncu/Sunucu Vahe Kılıçarslan ve Sunucu Özlem Demir tarafından gerçekleşecek.


Güncel 31.03.2022 13:56:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

2

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

7

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

8

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

9

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

10

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu