Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot  övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili, Fransa’nın İslam karşıtı ifadeleri ve tutumu nedeniyle başlayan Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü.
Fransa’nı İslam karşıtı tutumu üzerine gerilim devam ederken Katar, Kuveyt, Yemen ve Pakistan gibi pek çok Müslüman ülkede Fransız ürünleri boykot ediliyor. Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü. Al Khalili’nin yazdığı paylaşımda ”İslam karşıtı hakaret edenlerin tüm ürünlerini boykota devam etmeye çağırıyorum. İslam’a ve Hz. Muhammed’e duyulan hislere saygısızlık ettiler“ ifadelerini kullandı.
Müslüman ülkelerin artık bağımsız ve güçlü bir ekonomi oluşturması gerektiğini kaydeden Al Khalili, ”Müslümanların sermayelerini, İslam’a saldıran kişilerin yönettiği ekonomik kurumlardan çekmesi lazım. Müslümanların, ekonomide tam bağımsızlık için çabalamaları gerektiğini düşünüyorum”ifadelerini sözlerine ekledi.


Güncel 27.10.2020 11:33:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi