Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot  övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili, Fransa’nın İslam karşıtı ifadeleri ve tutumu nedeniyle başlayan Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü.
Fransa’nı İslam karşıtı tutumu üzerine gerilim devam ederken Katar, Kuveyt, Yemen ve Pakistan gibi pek çok Müslüman ülkede Fransız ürünleri boykot ediliyor. Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü. Al Khalili’nin yazdığı paylaşımda ”İslam karşıtı hakaret edenlerin tüm ürünlerini boykota devam etmeye çağırıyorum. İslam’a ve Hz. Muhammed’e duyulan hislere saygısızlık ettiler“ ifadelerini kullandı.
Müslüman ülkelerin artık bağımsız ve güçlü bir ekonomi oluşturması gerektiğini kaydeden Al Khalili, ”Müslümanların sermayelerini, İslam’a saldıran kişilerin yönettiği ekonomik kurumlardan çekmesi lazım. Müslümanların, ekonomide tam bağımsızlık için çabalamaları gerektiğini düşünüyorum”ifadelerini sözlerine ekledi.


Güncel 27.10.2020 11:33:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

3

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

4

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

5

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

6

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

7

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

8

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

9

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

10

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı