Ümraniye’de 100 asırlık Adile Sultan Çeşmesi tamir edildi

Ümraniye’de 100 asırlık Adile Sultan Çeşmesi tamir edildi

Ümraniye’de 100 asırlık Adile Sultan Çeşmesi tamir edildi

100 asırlık geçmişe sahip olan Adile Sultan Çeşmesi ihya edilerek daha kullanılabilir hale getirildi. Çeşme meydanı Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Ümraniye Belediyesi, Dudullu merkezde bulunan 100 asırlık Adile Sultan Çeşmesini daha kullanılabilir hale getirmek ve Ümraniyelilerin imkanına sunmak için bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak çeşme meydanını hizmete sundu. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği çeşme açılışı mehteran takımı eşliğinde coşkuyla gerçekleşti. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra birçok siyasi parti üyesi ve milletvekili katılım sağladı. Kurdele kesimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından çeşme vatandaşların hizmetine sunuldu.
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Dudulludaki Adile Sultan Çeşmemizin ihyasını tamamladık. Açılışını bütün Dudullu halkımızla beraber gerçekleştirdik. Bugün çok sevinçliyiz çünkü Dudullu bölgemizdeki bu mükemmel eser maalesef hüzünlüydü şimdi neşe içerisinde. Ümraniyemize hizmet verecek ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 30.04.2023 09:18:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı