Umut Nayir’in golleri Ümraniyespor’a çare olmadı

Umut Nayir’in golleri Ümraniyespor’a çare olmadı

Umut Nayir’in golleri Ümraniyespor’a çare olmadı

Spor Toto Süper Lig’de ortaya koyduğu 7 gol, 2 asistlik performansla Ümraniyespor’un en skorer ismi olan Umut Nayir’in golleri kırmızı-beyazlılara çare olmadı. İstanbul temsilcisi, Umut’un rakip fileleri sarstığı 6 karşılaşmanın sadece 1’inden galip ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor, evinde Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Ümraniye temsilcisinin tek golü 78. dakikada Umut Nayir’den geldi. Umut, böylece ligdeki gol sayısını da 7’ye çıkarmış oldu. 2 de asistli bulunan 29 yaşındaki futbolcu, kırmızı-beyazlıların en skorer oyuncusu konumunda yer alıyor.
Ancak Umut’un bu performansı da Ümraniyespor’un kötü gidişine çare olamadı.
Umut Nayir; ligde Kayserispor, Fatih Karagümrük, Corendon Alanyaspor (2), Medipol Başakşehir, Hatayspor ve Fenerbahçe ağlarını havalandırdı. Kırmızı-beyazlı takım ise söz konusu mücadelelerde sadece Alanyaspor’a karşı galip geldi. Kayserispor ve Hatayspor’la berabere kalan Ümraniyespor; Karagümrük, Başakşehir ile Fenerbahçe’ye de kaybetti.


Spor 24.01.2023 13:16:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

2

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

4

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

5

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

7

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

8

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

9

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

10

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak