Umut Partisi Lideri Bozkurt:Ülkemize mülteci Akın'ı bir projedir

Umut Partisi Lideri Bozkurt:Ülkemize mülteci Akın

Umut Partisi Lideri Bozkurt:Ülkemize mülteci Akın'ı bir projedir

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Ülkemize gelen mültecilerin ülkemizi karıştırmak için Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) bir parçası olduğunu ve dikkatli olunması gerektiğini belirterek yazılı açıklamada bulundu.

Başkan Bozkurt açıklamasında;"Büyük Ortadoğu Projesi tüm hızıyla işlemektedir. Bugün Irak,Suriye, Libya ve Yemen ülkelerinin parçalanması bir plan dahilinde gerçekleştirilmiştir. Sırada İran ve Türkiye vardır. Milletimizin ferasetli duruşu dış mihrakların gözünden kaçmamaktadır.

Hükümeti yönetenlere şu soruyu sormak istiyorum.Ülkemizdeki Mültecileri ne zaman ülkelerine geri göndermeyi düşünüyorsunuz?

Bugün mülteciler deniz kenarlarında tatil yaparken mehmetçiğimiz sınır ötesi harekatlarda şehit oluyor. Bunun kabul edilebilmesi mümkün değildir.

Avrupa ülkelerinden hiçbiri savaş mağduru mültecileri istemezken Türkiye Cumhuriyeti'nin Ortadoğu'da mülteci bataklığına döndürülmesine neden müsaade ediliyor.

Ülkemizdeki kutuplaştırmalar ve algı yönetimi halkımızın belirli bir kesimini bilgisiz fakat yanlış bilgilerle donatılmış birer fert haline getirmiştir.

Suriyeli mültecilere harcanan para sivil yardım kurumları hariç 58 milyar dolar paradır. Halen para harcanmaya devam edilmektedir. Peki ekonomisi her geçen gün bozulan bir ülkede sığınmacı mültecilerin ihtiyaçları giderilemediğinde ne olacak bunu düşünmek lazım.

Hükümeti yöneten iktidar sığınmacı mültecilerin ülkemize yerleşmelerine müsaade etmemelidir. Kendi ülkelerini korumak için dönüp mücadele etmeleri sağlanmalıdır." dedi.



Politika 26.07.2021 13:52:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi