Üniversite öğrencileri, deprem bölgesindeki anneleri ziyaret etti

Üniversite öğrencileri, deprem bölgesindeki anneleri ziyaret etti

Üniversite öğrencileri, deprem bölgesindeki anneleri ziyaret etti

Adana’nın Kozan ilçesinden akademisyen ve öğrenciler Anneler Günü çerçevesinde depremde yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret ederek destek verdi.
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından devlet-millet işbirliği ile sahada her türlü çalışma yapılıyor. Gönüllülerde sürekli deprem bölgesindeki illeri ziyaret ederek destek veriyor. Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Bitki ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı akademisyenleri ve öğrencileri de, "Elden Ele Gönülden Gönüle" adlı projesiyle Hatay’ın Samandağ İlçesi’ndeki anneleri ve depremzede aileleri ziyaret etti. Akademisyenler ile öğrenciler hazırladıkları hediye ve destekleri ailelere ulaştırdı.
Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Volkan Yurdadoğ, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat ve 20 öğrencinin katılımıyla deprem bölgesinde anneler ve aileleri ziyaret etiklerini kaydetti.


Eğitim 12.05.2023 11:45:22 0

İlginizi Çekebilir

1

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

2

Bölgesel Amatör Lig

3

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

4

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

5

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

6

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

7

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

8

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

10

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı