Üniversite öğrencileri yanmaktan son anda kurtuldu

Üniversite öğrencileri yanmaktan son anda kurtuldu

Üniversite öğrencileri yanmaktan son anda kurtuldu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bir evde çıkan yangında 2 üniversite öğrencisi son anda kurtulurken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Muratlı ilçesi İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir apartman dairesinde sabahın saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde kalan üniversite öğrencileri Eren E. ve Emirhan G., yangını fark edince itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yangından son anda kurtulan ve dumandan etkilenen iki öğrenci ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri ise alevleri kısa sürede söndürerek diğer evlere sıçramasına engel oldu. Sağlık durumu iyi olan iki öğrenci taburcu edilirken, ev kullanılamaz hale geldi.
Yangının kesin çıkış sebebi ise araştırılıyor.


Yurt Dünya 11.11.2022 20:50:57 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi