Üniversite öğrencilerine Başkan Gümüş’ten karanfilli karşılama

Üniversite öğrencilerine Başkan Gümüş’ten karanfilli karşılama

Üniversite öğrencilerine Başkan Gümüş’ten karanfilli karşılama

2022-2023 eğitim-öğretim yılı kaydı için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler ve aileleri karanfillerle karşılandı.
Öğrencileri, Menteşe Şehirler Arası Otobüs Terminalinde karşılayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gerek akademik personeli, gerekse eğitim kalitesi ile Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer alıyor. 40 bin öğrencisi ile bir üniversite kentiyiz. Buraya eğitim için Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen gençler bir süre sonra iyi ki Muğla’yı tercih etmişiz diyecekler. Çünkü Muğla her anlamda modern, çağdaş ve özgür bir kent. Anne babalarında gözü arkada kalmasın. Öğrenci kardeşlerimiz artık bizim de birer evladımız. Belediyemizin kapısı onlara her zaman açık” dedi.
Karşılama töreninde Başkan Gümüş, yeni gelen öğrencilere ve ailelerine beyaz karanfil vererek hoş geldiniz dedi. Kayıt için gelen öğrenci ve ailelerine Menteşe Belediyesi tarafından kurulan stantta, Menteşe’yi tanıtıcı dergi, bülten ve broşürler verildi.


Güncel 22.08.2022 12:24:43 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi