Üniversitelerde huzur ve güvenin arttırılması için çaba

Üniversitelerde huzur ve güvenin arttırılması için çaba

Üniversitelerde huzur ve güvenin arttırılması için çaba

Malatya’da bulunan üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sıkıntılarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı yapılarak istişarelerde bulunuldu.
Valilik salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren katıldı.
Toplantıda, İnönü ve Malatya Turgut Özal Üniversiteleri yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Yüksek Okullarında, asayiş, ulaşım, yurtlar ve çevrelerinde meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, yasal olmayan eylem ve etkinliklere meydan verilmemesi, olaylara karışanların tespit edilerek haklarında yasal işlem yapılması, ilgili kurum ve kuruluşların ve üniversite yönetiminin koordine içerisinde hareket etmesi konuları görüşüldü.
Toplantıda, çözüm önerileri ve talepler değerlendirildi.


Yurt Dünya 30.09.2022 15:23:58 0

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu