ÜNLÜ & Co Yönetici Direktörü Elif Özer, iki ayrı CHRO ödülü aldı

ÜNLÜ & Co Yönetici Direktörü Elif Özer, iki ayrı CHRO ödülü aldı

ÜNLÜ & Co Yönetici Direktörü Elif Özer, iki ayrı CHRO ödülü aldı

İSTANBUL - ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yönetici Direktörü Elif Özer, Türkiye'nin en prestijli liderlik ödülleri olarak kabul edilen "Altın Lider Ödülleri 2023"te ikinci kez üst üste en beğenilen 50 CHRO arasında yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ÜNLÜ & Co, 2023'ü ödüllerle tamamlıyor.

İkinci kez en beğenilen 50 CHRO arasında yer alan Özer, "Altın Lider" ödülünün sahibi oldu.

Özer, şirketlerin işveren markalarını güçlendirerek en iyi yetenekleri çekmelerini, onlarla etkileşim kurmalarını ve en iyi yetenekleri işe almalarını sağlayan toptalent.co tarafından gerçekleştirilen "Top CHRO 2023" ödül programında da "İnsan Kaynakları" alanındaki başarılarıyla listelenerek ödül almaya hak kazandı.

- "Şirketlerin en önemli sermayesinin insan kaynağı olduğu unutulmamalıdır"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özer, iki yıl üst üste en beğenilen 50 CHRO arasında yer aldıkları ve Top CHRO sıralamasına girerek ödüle layık görüldükleri için çok gururlu olduklarını belirtti.

Özer, ÜNLÜ & Co olarak finansal hizmetlerde bilgi teknolojilerini kullanarak geniş tecrübeleri ve farklılaştırılmış işkollarıyla müşterilerine dünya standartlarında hizmet sunduklarını kaydetti.

Dijitalleşmenin hızla arttığı finans sektöründe yeni finansal hizmet ve ürünler geliştiren ve bu ürünleri geniş kitlelere kullanma imkanı sağlayan şirketlerin öne çıktığını aktaran Özer, şu ifadeleri kullandı:

"Dijitalleşme, insan kaynakları uygulama ve süreçlerine de damgasını vururken, iş dünyasında daha proaktif, insan odaklı, stratejik ve potansiyele dayalı uygulamalar önem kazanıyor. Çalışma modellerinden iş yapış şekillerine kadar her aşamada değişiklik gösteren trendlere uyum sağlayan İK ekipleri ve liderler geleceği şekillendirirken kilit rol oynayacaklar. Çalışanlarımız ve geleceğimiz için yaptığımız yatırımları taçlandıracak projeler geliştirmek bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. İnsan odaklı projelerimizi teknolojik altyapımızla geliştirmeye devam edeceğiz. Şirketlerin en önemli sermayesinin insan kaynağı olduğu unutulmamalıdır. "



Ekonomi 19.12.2023 14:15:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı