Ünlü Modacı Cafer Andıç yurt dışına açılıyor

Ünlü Modacı Cafer Andıç yurt dışına açılıyor

Ünlü Modacı Cafer Andıç yurt dışına açılıyor

Ünlülerin moda tasarımcısı “Kumaşçı Cafer” adıyla bilinen Cafer Andıç, Almanya’daki iş ortağı Saliha Couture ile birlikte Almanya Düsseldorf’ta yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.
Ünlü modacı Cafer Andıç, yeni defile ve projelerle büyük merak uyandırarak moda camiasını heyecanlandırdı. Yaptığı birbirinden değerli ve özel tasarımlarla ünlülerin en çok tercih ettiği isim haline gelen moda ikonu Kumaşçı Cafer, adını camiada duyurmaya devam ediyor. Bu zamana kadar pek çok ünlüyü giydiren ünlü modacı Andıç, Türkiye’de yaptığı birçok başarılı defile ve projelerinden sonra yeni iş ortağı Saliha Couturele birlikte Almanya Düsseldorf’ta butik açmaya hazırlanıyor.
Misyonlarını tamamıyla kişilere özel ve üst düzey kalitede olduğunu belirten Andıç, “Moda sektörünün öncü isimlerinden biri olduk. Bu zamana kadar sayısız ünlü ismi giydirdik. Pek çok defile ve proje yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Şimdi ise ürünlerimizi yurt dışına taşıyoruz. Bundan sonra zengin koleksiyonlarımızla sadece Türkiye’deki ünlüleri değil, yurt dışındaki ünlüleri ve moda severleri de giydirip bütün moda tutkunlarını aynı markada farklı koleksiyonlarla birleştireceğiz” dedi.


Güncel 24.02.2022 10:48:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi