Ünlü tarihçi Prof. Dr. Fuat Sezgin kabri başında anıldı

Ünlü tarihçi Prof. Dr. Fuat Sezgin kabri başında anıldı

Ünlü tarihçi Prof. Dr. Fuat Sezgin kabri başında anıldı

Dünyanın önde gelen tarihçilerinden İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin, ölümünün 2. Yıldönümünde İslam Bilim ve Teknoloji Vakfı (İBTAV) tarafından düzenlenen anma töreninde Gülhane Parkı’ndaki mezarı başında anıldı.
Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli bilim adamlarından biri olan İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin’in ölümünün üzerinden 2 yıl geçti. Prof. Dr. Fuat Sezgin, vefatının 2. yıl dönümünde düzenlenen anma programı ile kabri başında anıldı.
İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin’in ölümünün 2. yılında Gülhane parkında bulunan kabri başındaki anma programına İstanbul İl Vali Yardımcısı Ahmet Ünal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ve İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı yöneticileri katıldı. Anma programına katılanların sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü. Daha sonra Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.


Güncel 30.06.2020 19:00:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: