Üsküdar’da bulunan iguana belediyenin neşe kaynağı oldu

Üsküdar’da bulunan iguana belediyenin neşe kaynağı oldu

Üsküdar’da bulunan iguana belediyenin neşe kaynağı oldu

Üsküdar Altunizade Mahallesi’nde bir binanın bahçesinde bulunan iguana, Üsküdar Belediyesi çalışanlarına neşe kaynağı oldu.
Altunizade Mahallesi’nde bir binanın bahçesinde eve girmek üzereyken bulunan iguana, Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından kafese konularak veteriner kliniğine götürüldü. 6 yaşında olduğu belirlenen iguananın gerekli tüm bakımları yapıldı ve ekipler tarafından koruma altına alındı. Belediyenin neşe kaynağı olan iguananın bir süre sonra Tarım ve Orman Bakanlığına teslim edileceği öğrenildi.
Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ömür Uzunali, "Altunizade Mahallesi’nde bir vatandaşımızın ihbarı üzerine alınmıştır. Ekiplerimizle beraber olay yerine intikal ettik, yakaladık, getirdik. İlk bakımlarını, tedavilerini veteriner ve arkadaşlarımız yaptılar. Daha sonra bunu burada koruma altına aldık. Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen Bey hemen korumaya alalım ve dikkat edelim dedi’’ diye konuştu.


Güncel 29.07.2020 16:32:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

2

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

3

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

4

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

5

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

6

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

7

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

8

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

9

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

10

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı