Üsküdar’da gece yarısı elektrikli testereyle ağaç kesenler suçüstü yakalandı

Üsküdar’da gece yarısı elektrikli testereyle ağaç kesenler suçüstü yakalandı

Üsküdar’da gece yarısı elektrikli testereyle ağaç kesenler suçüstü yakalandı

Üsküdar sahilde gece yarısı elektrikli testere ile ağaç kesen 1’i kadın 4 kişi suçüstü yakalandı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gece 02.15’te Kız Kulesi’nin karşısında, 3 kişiyi ellerinde hızarlarla yakaladık. Maalesef 2 yetişkin ağacı kesmişler, diğerlerini kesemeden yakalandılar. Tutanak tuttuk, polise teslim ettik" dedi.
Olay, dün gece saat 02.30’da Üsküdar Kız Kulesi karsısında bulunan alanda meydana geldi. Biri kadın olmak üzere toplam 4 kişiden oluşan grup elektrikli testere ile 6 tane yaş ağacı kesti. Gece devriyesi atan zabıta ve polis ekipleri gece yarısı kaçak ağaç kesen 4 şahıs suçüstü yakaladı. Karakola götürülen şahıslar haklarında sokağa çıkma yasağı ve ağaç kesmekten dolayı adli ve idari para cezası uygulandı. Şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olayla ilgili Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı İbrahim Kocaoğlu, "Bizim sabaha kadar olan nöbetçi ekiplerimiz var. İhbar geliyor polis ile beraber müdahale yapıyorlar. Saat 02.00’de 1’i kadın toplam 4 kişi ağaçları keserken ekiplerimiz yakalıyor. Biz kişiler hakkında belediye uygulama yönetmeliğine göre zabıt tuttuk, para cezası çıkacak ayrıca karakola götürdüler. Adli işlem başlatıldı. Toplam 2’si büyük olmak üzere 6 tane ağaç kesmişler. Niye kestiklerini söylemiyorlar. Sonuç itibari ile adli soruşturma sonucunda belli olacak . Şimdiye kadar ilk kez böyle bir ağaç kesimi ile karşılaştık. Elektrikli testere ile kesmişler ağaçları" dedi.


Yurt Dünya 17.03.2021 12:39:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

2

Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklar için "Hacivat-Karagöz" oynatıldı

3

Hatay'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

4

Silifke Belediyesince toplu açılış ve iftar programı düzenlendi

5

Isparta'da otomobil ve traktörün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

6

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri iftarda buluştu

7

Adana'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

8

Adana, Mersin ve Hatay'ın ilçelerinde Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı

9

Hatay'da Türk Kızılay Şube Başkanı ve 2 personeli darbedildi

10

Antalya'da 13 düzensiz göçmen yakalandı