Usta gazeteci Keskinışık, son yolculuğuna uğurlandı

Usta gazeteci Keskinışık, son yolculuğuna uğurlandı

Usta gazeteci Keskinışık, son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’de uzun yıllar ulusal ve bölgesel gazetelerin temsilciliğini yürüten ve bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Ziya Keskinışık (76), son yolculuğuna uğurlandı.
Yaklaşık 15 gün önce nefes darlığı şikayetiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve Göğüs Hastalıkları Servisinde tedavi gören Keskinışık, bir süre sonra sağlık durumu ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine nakledildi. 3 gün yoğun bakımda tedavisi süren Ziya Keskinışık, cumartesi günü öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Bugün Müftü Camiinde Keskinışık için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, eski cemiyet başkanları, çok sayıda gazeteci ile yakınları katıldı.
Ziya Keskinışık’ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Akbelen Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 4 çocuk babası gazeteci Ziya Keskinışık, uzun yıllar Mersin basınında görev yapmıştı.


Yurt Dünya 10.04.2023 17:15:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

2

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

3

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

4

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

5

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

6

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

7

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

8

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

9

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

10

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı