Uyuşturucuyu sakladıkları yer pes dedirtti

Uyuşturucuyu sakladıkları yer pes dedirtti

Uyuşturucuyu sakladıkları yer pes dedirtti

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon kapsamında yapılan aramalarda, şüphelilerin bebek bezine bile uyuşturucu saklandığı ortaya çıktı. Bebek bezine konulmuş uyuşturucuların bulunma anlarına ait görüntüler ise şok etti.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik şok bir operasyon yaptı. Çok sayıda adrese yapılan operasyon kapsamında bir evdeki aramalarda karşılaşılan manzara ise pes dedirtti. Şahinbey ilçesi Malazgirt Mahallesi’nde bir ikamette arama yapan ekipler, bu esnada evde bulunan bebeğin sürekli ağlaması üzerine bebeğin üzerindeki bezi açtı. Açılan bebek bezinin içinde saklanan 6 paket uyuşturucuyu gören ekipler şok geçirirken, ortaya çıkan görüntüler bu kadar olmaz dedirtti.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda toplam 2 kilo 100 gram metamfetamin, 79 gram esrar, 21 gram eroin, 8,4 gram sentetik kannabinoid, 18 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi, 8 adet tabanca ve 3 adet pompalı tüfek ele geçirildi.
Operasyon sonucu uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı.


Yurt Dünya 31.08.2020 09:53:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı