Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer, 6 Şubat depreminin ardından başladığı görev süresinin sona ermesi dolayısıyla bir veda mesajı yayımladı. Koçer, görev süresi boyunca Osmaniye’nin sağlık alanında önemli kazanımlar elde ettiğini belirterek, en büyük hedeflerinden birinin hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne kavuşması olduğunu vurguladı. Deprem süreci, yeni hastaneye taşınma ve kurumsal dönüşümün eş zamanlı yürütüldüğünü ifade eden Koçer, tüm zorluklara rağmen ekip ruhu ve güçlü iş birliğiyle sürecin başarıyla tamamlandığını söyledi. Yapılan çalışmalar neticesinde hastanenin Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne bağlanarak Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi unvanını aldığını hatırlatan Koçer, bunun yalnızca bir isim değişikliği değil, ilin sağlık hizmetleri açısından tarihi bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi.
Koçer mesajında, bu başarının arkasında büyük bir emek ve kararlılık olduğunu belirterek, yöneticilerden sağlık çalışanlarına, akademisyenlerden Osmaniye halkına kadar sürece katkı sunan herkese teşekkür etti. Görevini devrederken geride güçlü bir kadro ve kurumsal bir vizyon bırakmanın huzurunu yaşadığını kaydeden Koçer, Osmaniye’nin kendisi için mesleki ve manevi anlamda özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Veda mesajında ayrıca Vali, milletvekilleri, il sağlık yöneticileri, STK temsilcileri, siyasi parti il başkanları, muhtarlar ve basın mensuplarına destekleri dolayısıyla teşekkür eden Uzm. Dr. Mürsel Koçer, Osmaniye’de sağlık hizmetlerinin başarıyla devam etmesi temennisinde bulunarak tüm vatandaşları saygı ve muhabbetle selamladı.



Osmaniye 15.12.2025 15:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Ramazan Şenlikleri" devam ediyor

2

Mersin Devlet Opera ve Balesi "Kiss Me Kate" müzikal tiyatrosunun prömiyerini yaptı

3

Tarsus'ta Vakıflar Bölge Müdürlüğünce iftar programına düzenlendi

4

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı

5

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Antalya'da iftar programında konuştu:

6

Xiaomi, yeni AIoT ürünleriyle bağlantılı yaşam ekosistemini büyütüyor

7

Xiaomi, Leica görüntüleme teknolojisiyle geliştirilen Xiaomi 17 serisini tanıttı

8

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Burdur mitinginde konuştu:

9

İDSO DenizBank Konserleri'nde arp sanatçısı Anne-Sophie Bertrand sahne aldı

10

Hatayspor-Bodrum FK maçının ardından