VakıfBank’ın yeni marka yüzü Bülent İnal oldu

VakıfBank’ın yeni marka yüzü Bülent İnal oldu

VakıfBank’ın yeni marka yüzü Bülent İnal oldu

ISTANBUL (AA) - VakifBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Bülent Inal’in toplumun her kesimi tarafindan sevilen son derece basarili bir sanatçi oldugunu belirterek, "Sayin Inal bizim iç ve dis sesimizi çok güzel sekilde yansitacak. Bizlerin markamiza karsi hissettigimiz bagliligi ve inanci bizimle ayni sekilde hissedip bu ruhu müsterilerimize aksettirecegine yürekten inaniyorum." ifadelerini kullandi.

VakifBank açiklamasina göre, VakifBank, iletisim çalismalarinda sevilen oyuncu Bülent Inal ile is birligi yapacak. Sinema ve dizisi oyuncusu Bülent Inal, VakifBank’in reklamlarinda oynayacak, sesli ve görüntülü tüm iletisim çalismalarinda VakifBank’in yüzü ve sesi olacak.

VakifBank ile Bülent Inal is birliginin imza töreninde konusan VakifBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Bizim isimizin, köklü kültürümüzün merkezinde insan var. " ifadelerini kullandi.

Bankanin finans, ürün ve hizmetler tarafinda gerekeni yaptigini belirten Üstünsalih ancak bu duyguyu millete aktarmanin da ayni derecede önemli oldugunu düsündüklerini vurguladi.

Iste bu anlamli duygu ve düsünceyle çiktiklari yolda, yönlerinin Bülent Inal’la kesistigini bildiren Üstünsalih, Inal'in toplumsal degerlere saygili, duyarli, ayrica son derece de disiplinli bir kisi oldugunu aktardi.

Üstünsalih, su ifadeleri kullandi: "Kendisinin VakifBank markasi, kurumu ve stratejisi için çok uygun bir seçim olduguna inaniyor ve kendisine ‘ailemize hos geldiniz’ diyorum."

Üstünsalih, Bülent Inal’in toplumun her kesimi tarafindan sevilen son derece basarili bir sanatçi oldugunu belirterek, "Sayin Inal bizim iç ve dis sesimizi çok güzel sekilde yansitacak. Bizlerin markamiza karsi hissettigimiz bagliligi ve inanci bizimle ayni sekilde hissedip bu ruhu müsterilerimize aksettirecegine yürekten inaniyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Bülent Inal ise bu is birliginden büyük memnuniyet duydugunu, VakifBank’i en iyi sekilde temsil edecegini belirtti

Inal, sunlari kaydetti:

"VakifBank yalnizca finans alanindaki etkin çalismalariyla degil, milli degerlerimize gönülden bagliligi, insan odakli köklü bakis açisi ve durusuyla sektöre yön veren çok güçlü bir marka. Dünyaya emsal spor faaliyetlerini ve kültür sanata verdigi büyük önemi de yakindan takip ediyorum. Inaniyorum ki VakifBank’i çok güzel bir sekilde temsil edecegim. Birlikte harika islere imza atacagiz."





Yurt Dünya 29.05.2020 19:07:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

3

Mersin'de 2 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin servis otobüsü şoförü tutuklandı

4

Adana'da "Aşırılık ve Radikalleşme" projesi kapsamında 8 ülkeden 40 genç bir araya geldi

5

Kahramanmaraş'ta depremzede 300 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

6

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

7

Megisti-Kaş Yüzme Yarışı yapıldı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

Mersin’de otluk ve ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

10

Gazeteci Küçükkaya'nın annesi, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti