Vali Akbıyık: “Bin kişilik ekiple denetimlerimiz sürüyor”

Vali Akbıyık: “Bin kişilik ekiple denetimlerimiz sürüyor”

Vali Akbıyık: “Bin kişilik ekiple denetimlerimiz sürüyor”

Hakkari’de dinamik denetim modeli kapsamında iş yerleri, cadde, sokak ve meydanlarda temizlik, maske ve mesafe denetimi yapıldı.
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta açıkladığı kontörlü normalleşme çerçevesinde Hakkari olarak gerekli kararları aldıklarını ifade ederek, İçişleri Bakanı talimatı ile gelen genelgeler çerçevesinde dinamik denetimin devam ettiğini söyledi. Vali Akbıyık, "İlimizde adete korona virüsle denetim mücadele seferberliği yaşanıyor. Şu anda bin kişi ile Hakkari’de, ilçelerimizde, beldelerimizde tüm umuma açık yerlerde vatandaşlarımız, kafeler, spor tesisler ve toplu taşıma araçlarımızın hepsi vali yardımcılarımızın kontrollünde tüm kurum ve kuruluşların katılımı ile meslek odalarımızın oluşturduğu ekiplerle denetimler sürüyor. Bizim hedefimiz Hakkari’nin mavi bölgede kalmasıdır” dedi.
Emniyet, il özel idaresi, belediye ve il sağlık müdürlüğü personellerinden olaşan denetim ekibi, birçok iş yerini denetleyerek kurallara uyulması konusunda esnafa uyarılarda bulundu.
Esnaf ise sıkı denetimlerden dolayı Hakkari Valiliği ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 14.03.2021 15:19:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'daki "Yayladağı Gümrük Kapısı Genişleme ve Modernizasyon Projesi" devam ediyor

2

Anavarza Bal'dan arı popülasyonundaki azalmaya karşı kurumsal adım

3

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

4

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında programlar düzenlendi

5

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda gözaltına alınan 7 kişinin işlemleri sürüyor

6

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

7

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

8

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

9

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

10

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi