Vali Akbıyık: “Özel eğitim öğretmenlerimiz, kişilik oluşturan rol modellerdir"

Vali Akbıyık: “Özel eğitim öğretmenlerimiz, kişilik oluşturan rol modellerdir

Vali Akbıyık: “Özel eğitim öğretmenlerimiz, kişilik oluşturan rol modellerdir"

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, özel eğitim öğretmenlerinin sadece bilgi öğretip aktaran değil aynı zamanda kişilik oluşturan rol modeller olduğunu söyledi.
Vali Akbıyık, eşi Sevim Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ile birlikte özel eğitim uygulama okulunu ziyaret etti. Vali Akbıyık; zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin yanı sıra yaşam becerilerini kazanmış sosyal bireyler olmasına yönelik verilen eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’den bilgi aldı.
Vali Akbıyık, eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenerek, özverili çalışmalarından ötürü özel eğitim öğretmenlerine teşekkür etti. Vali Akbıyık, “Özel eğitim öğretmenlerimiz, sadece bilgi öğretip aktaran değil aynı zamanda şekil veren ve kişilik oluşturan rol modellerdir" dedi.


Güncel 6.05.2022 14:53:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

2

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

3

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

5

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

6

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

7

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

8

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

9

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

10

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti