Vali Arslantaş, TÜBİTAK Türkiye birincilerini ödüllendirdi

Vali Arslantaş, TÜBİTAK Türkiye birincilerini ödüllendirdi

Vali Arslantaş, TÜBİTAK Türkiye birincilerini ödüllendirdi

BURDUR (AA) - Burdur Valisi Ali Arslantaş, TÜBİTAK'ın düzenlediği "2204 Lise Öğrencileri Proje Yarışması"nda psikoloji dalında Türkiye birincisi olan Alparslan Alican Bilim Sanat Merkezi proje ekibini ödüllendirdi.

Vali Arslantaş, yarışmada 804 proje arasından bölge birincisi olduktan sonra Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak birinciliği elde eden ekibi makamında kabul etti.

Birinciliği kazanan öğrenciler Hilal Altinok ve Zeynep Rana Sarp'a hediyelerini takdim eden Arslantaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Proje içeriği hakkında bilgi alan Arslantaş, yaşattıkları gurur dolayısıyla danışman öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Ziyarette Arslantaş'a Burdur Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da eşlik etti.




Yurt Dünya 10.12.2020 14:57:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı