Vali Becel: "Milletimiz tarih boyunca karşı karşıya kaldığı her türlü saldırı ve esaret altına alma girişimlerini boşa çıkarmıştır."

Vali Becel:

Vali Becel: "Milletimiz tarih boyunca karşı karşıya kaldığı her türlü saldırı ve esaret altına alma girişimlerini boşa çıkarmıştır."

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhuriyetin Kuruluşunun 98 yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali İnci Sezer Becel, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Milletimizin yok olmakla karşı karşıya kaldığı umutsuzluk günlerinden, tüm zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen topyekûn yeniden var olma savaşını verdiği Milli Mücadele sonunda elde ettiği bağımsızlığın, Cumhuriyet ile taçlandırıldığı günün 98. yılına ulaşmanın gururu, mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Özgürlük ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen milletimiz, tarih boyunca karşı karşıya kaldığı her türlü saldırı ve esaret altına alma girişimlerini boşa çıkarmıştır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmayı amaçlayan hainlerin bulunması, milletimizin birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmasını ve kenetlenmesini sağlamıştır. Yakın geçmişte yaşadığımız 15 Temmuz gecesinde ülkemizi işgal etmeyi amaçlayan hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milletimizin de canı pahasına ortaya koyduğu mücadele ile sonuçsuz kalmış, milletimiz bir kez daha tüm dünyaya vatan sevgisinin ve bağımsızlık sevdasının ne olduğunu göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kıymetli evlatlarının elinde daima yükselecek ve ebediyen yaşayacaktır. Bu bilinçle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetin 98. yılı, devletimize, aziz milletimize kutlu olsun."


Güncel 28.10.2021 18:17:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı