Vali Bilmez’in eşi, özel öğrencilerle bir araya geldi

Vali Bilmez’in eşi, özel öğrencilerle bir araya geldi

Vali Bilmez’in eşi, özel öğrencilerle bir araya geldi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, çeşitli spor branşlarında dereceye giren Zübeyde Hanım Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.
Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek hediyeler veren Meral Bilmez, öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Meral Bilmez’in bir diğer özel eğitim okulunda öğrenim gören öğrencileri de ziyaret etmesinin ardından program toplu fotoğraf çekimi sonrasında sona erdi.
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez’e İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, Zübeyde Hanım Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Rıdvan Yüzgeç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Ağlar eşlik etti.


Güncel 27.04.2022 14:57:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı