Vali Çiçek: “Endonezya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkiler arttırılmalı”

Vali Çiçek: “Endonezya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkiler arttırılmalı”

Vali Çiçek: “Endonezya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkiler arttırılmalı”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Endonezya ile Türkiye arasında 1950’li yıllara kadar dayanan dostluk ilişkilerinin artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.
Endonezya Büyükelçisi Dr. Lalu Muhamad Iqbal, Vali Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette geçmişten bugüne dostluğu süren Endonezya ve Türkiye arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle değerlendirildi. Ziyarette konuşan Vali Çiçek, iki ülke arasındaki ikili ilişkilerin 1950’li yıllara kadar dayandığını ifade ederek, bunun memnuniyet verici olduğunu kaydetti. İki ülke arasında süregelen ilişkilerin özellikle ekonomik ve kültürel alanda daha fazla artması gerektiğini vurgulayan Vali Çiçek, bunun için ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduklarını kaydederek, Büyükelçi Dr. Lalu Muhamad Iqbal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Dr. Lalu Muhamad Iqbal ise Afyonkarahisar’da olmaktan memnun olduğunu dile getirerek, gün içerisinde kentte çok sayıda temasta bulunacağını belirtti.


Güncel 21.03.2022 14:51:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı