İlginizi Çekebilir


Vali Elban: “Spor çocukları ruhsal yönden de olumlu etkiliyor”

Vali Elban: “Spor çocukları ruhsal yönden de olumlu etkiliyor”

Vali Elban: “Spor çocukları ruhsal yönden de olumlu etkiliyor”

Adana Valisi Süleyman Elban, “Spor yapmak, çocuklarımızı sadece bedensel yönden değil, ruhsal yönden de olumlu yönde geliştiriyor” dedi.
Dünya, Avrupa ve Türkiye dereceleri kazandıran spor kulübünün başkanı İlknur Şahade ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’den gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Elban, sportif faaliyetlerin önemine değindi.
Dezavantajlı kesimde yetişen çocukları SODES projeleri kapsamında topluma kazandıran kulübün, bu tarz çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını ifade eden Vali Elban, “Spor yapmak, çocuklarımızı sadece bedensel yönden değil, ruhsal yönden de olumlu yönde geliştiriyor. Sportif faaliyetlere yönlendirilen gençlerimiz, belli bir disiplinle kendilerini geliştirerek hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem de elde ettikleri başarılarla yaşıtlarına örnek oluyor. Bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştiren Şampiyon Star Spor Kulübü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Vali Elban, kulüpte bulunan sporculara tatlı ikram ederek onlara başarılar temennisinde bulundu.


Güncel 22.08.2021 13:08:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

2

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Osmaniye ve Kadirli Şubelerine Uluslararası Başarı Ödülü

3

Alanya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

4

Adana, Mersin ve Hatay'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

5

Kahramanmaraş’ta sanayi esnafı 1 Mayıs'ı çalışarak geçiriyor

6

Osmaniye’de mazot yüklü tanker devrildi, sürücü yaralandı

7

Mersin'de ambulans helikopter 2 yaşındaki bebek için havalandı

8

Antalya ve çevre illerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

9

Samandağ İlçe Sağlık Müdürü Özgür Paşa göreve başladı

10

Hamza Cerit, Osmaniye Zeytin Üreticileri Birliği Başkanlığına Seçildi