Vali Erin, Tel Abyad halkının yüzünü güldürdü

Vali Erin, Tel Abyad halkının yüzünü güldürdü

Vali Erin, Tel Abyad halkının yüzünü güldürdü

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak huzur ve güven ortamının hakim olduğu Tel Abyad’a giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, uzun yıllar sonra ilçeye kesintisiz elektrik sağlanmasının sevincini halkla paylaştı.
Terör örgütlerinin bölgeden kaçarken tahrip ettikleri enerji şebekeleri nedeniyle, elektriklerini jeneratörlerle sağlayan Tel Abyad’a bedeli mukabili Türkiye’den elektrik sağlanmasından büyük memnuniyet duyan Tel Abyad halkı, Türkiye’ye ve Vali Abdullah Erin’e teşekkür etti. Esnafı ziyaret ederek elektriklerinin gelip gelmediğini soran Vali Erin, Perşembe gününe kadar abonelerini yapmalarını rica etti.
Esnaf ziyaretini yaparken bir grup çocukla giyim mağazasına giren Vali Erin, çocuklara bayramlık giyim alarak hediye etti. İstedikleri elbiseleri almanın sevincini yaşayan çocuklar, Vali Erin’e teşekkür etti.
Vali Erin’e Tel Abyad ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da eşlik etti.


Güncel 19.07.2021 13:39:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı