Vali Gürel, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi

Vali Gürel, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi

Vali Gürel, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi

Karabük’te vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirdikleri Halk Günü Toplantıları Vali Fuat Gürel başkanlığında devam ediyor.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sarıcı, İŞKUR Müdürü Mustafa Çalış, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ve valilik açık kapı birim sorumlusu katıldı.
Vatandaşlar ile özel olarak tek tek görüşen Vali Gürel, kendisine iletilen iş, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.


Güncel 24.02.2021 15:39:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Aladağ'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

2

Adana'da restoranda öldürülen gencin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı

3

Mersin'de sigara kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

4

Garanti BBVA Mavi Nefes Projesi'ne desteğini 2025'te de sürdürdü

5

Plajlarda görülmeye başlanan Akdeniz foklarının "dinlenmelerine izin verin" uyarısı

6

Antalya'da uyuşturucu operasyonu düzenlenen evde 8 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi

7

Saint-Gobain Türkiye'de üst düzey atama

8

Adana'da liselilerin yetiştirdiği mantarlar okulun pansiyonunda tüketiliyor

9

Adana'da mevsim yağışlarıyla su seviyesi artan barajlar çiftçiye umut oldu

10

Adana'da yayalara geçiş önceliği tanımayan 38 sürücüye para cezası kesildi