Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Şehit ailesi ziyaretlerine devam ediyor

Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Şehit ailesi ziyaretlerine devam ediyor

Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Şehit ailesi ziyaretlerine devam ediyor

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Şehit Er Burhan Kılıç’ın Nebioğlu köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Ziyaretinde, Burhan Kılıç’ın annesi Zeytun Kılıç ve aile bireyleriyle yakından ilgilenen Vali Öner ve eşi Zehra Mine Öner, aileyle bir süre sohbet ederek, acılarını paylaştı.
Vali Öner, Devlet olarak her zaman için Şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, “Ardahan’da Şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ediyoruz. Bugün de Şehidimiz Burhan Kılıç’ın ailesini ziyaret ettik. Bu millet için, bu devlet için canlarını feda eden Şehidimiz Burhan Kılıç ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Şehitlerimizin aziz emanet ve hatıraları bizim için her zaman önceliklidir. Allah Şehitlerimizin ailesine başka keder vermesin. Bizler, Devlet olarak Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin ve Gazi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, onların derdiyle dertlenip, sevinçleriyle mutlu olacağız” dedi.


Güncel 8.10.2020 09:48:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yaşayan mühtediler iftar sofrasında buluştu

2

Antalya'daki Çorumlu İş İnsanları iftarda bir araya geldi

3

Alanya'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

4

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

5

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 5 araçta hasar oluştu

7

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı

8

Basketbol: 14 Yaş Altı Anadolu Şampiyonası

9

Alanya'da otelde çıkan yangın söndürüldü

10

Antalya'da devlet korumasındaki 10 çocuk koruyucu aileleriyle buluştu