Vali Makas, Refahiye ve Kemah’ta kamu yatırımlarını inceledi

Vali Makas, Refahiye ve Kemah’ta kamu yatırımlarını inceledi

Vali Makas, Refahiye ve Kemah’ta kamu yatırımlarını inceledi

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Refahiye ve Kemah ilçelerinde incelemelerde bulunarak kamu yatırımları yerinde denetledi.
Hafta sonunu ilçe ziyaretlerine ayıran Vali Makas, Refahiye’de yapımı devam eden Jandarma Tabur Komutanlığı ve diğer kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Güvenlik güçleriyle biraraya gelen ve ilgili kurumların yetkililerinden brifing alan Vali Mehmet Makas, yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.
İlçelerdeki gezisinde manevi yerleri de ziyaret edip dua okuyan Vali Makas, vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılandı.
Yaşlısından gencine, çocuklara selam verip hatırlarını soran Vali Makas, “Melik Gazinin izinde, milletimizin emrindeyiz. Can Erzincan’ımızın güzel insanlarının her şeyin en güzeline layık olduğu bilinci ve makamların gerçek sahibi olan milletimizin daha kaliteli yaşaması şiarıyla sahadayız. Hemhal olup, dua alabilirsek ne mutlu bize” dedi.


Güncel 28.06.2020 02:00:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

2

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

4

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı

7

Serik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden tıbbi sekreter için tören düzenlendi

8

Adana'da özel gereksinimli çocuklar sanatçı Uğur Aslan ile bir araya geldi

9

Başkan Esen ve Yönetiminden Toroslar Edaş’a Ziyaret

10

Culinary Forum, gastronomi sektörünü Antalya'da buluşturdu