Vali Memiş kentin işlek bölgelerini denetledi

Vali Memiş kentin işlek bölgelerini denetledi

Vali Memiş kentin işlek bölgelerini denetledi

Erzurum Valisi Okay Memiş, kentin işlek bölgelerinde bulunan kafe ve restoranları denetledi. İşletme sahiplerine ve vatandaşlara pandemi kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı’nın 19 Ekim Pazartesi’den itibaren 7 gün boyunca her gün ayrı konuda olmak üzere, ülke genelinde Kovid-19’a yönelik denetim yapılacağı yönünde genelde yayınladı. Yayımlanan genelgenin ardından Vali Okay Memiş, kentin işlek bölgelerindeki kafe ve restoranları tek tek denetleyerek, işletme sahiplerine kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Vali Memiş, denetimleri esnasında karşılaştığı vatandaşlara hijyen, sosyal mesafe ve maske konusunda bir kez daha uyarıda bulundu, kurallara uyan vatandaşlara ise teşekkür etti.


Güncel 20.10.2020 10:42:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

2

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

4

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

5

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

6

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

8

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

9

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

10

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı